Loading...

Kurset er til dig, der gerne vil gøre noget godt for din hund, men også til dig, der er behandler og gerne vil lære nye teknikker.

NB! 1 plads tilbage på holdet i Spjald/Jylland

Den nyeste forskning viser, at spændinger ikke sidder i musklerne men derimod i bindevævet, som udgør en stor procentdel af kroppens væv, og som omgiver alle hundens muskler, organer, knogler, nerver m.m. Arvæv både udvendige og indvendige kan også skabe problemer i en hunds krop, da de kan give spændinger og trække kroppen skæv.

Bindevævssteknikker er blide men en meget effektiv form for behandling. Den er skånsom både for hundene men også for dig som behandler. Bindevævsteknik er et rigtig godt redskab til bl.a. at afhjælpe muskelspændinger, stivhed i kroppen, nakke-, ryg- og lændeproblemer, ledsmerter samt dårlig holdning.

Jeg vil lære dig om bindevævets magiske univers, og du vil få teknikker til at løsne væv men også rotationer i kroppen. Du vil finde ud af, hvor lidt der skal til. Jeg vil lære dig at løsne nogle tværgående bindevævsbånd, der ligger i hundens krop. Hvis de er stramme, kan det give rotationer i hundens krop. Det kan give udfordringer i bevægeapparatet, og det kan føles som en stor lettelse at få løsnet disse bånd.

Teknikkerne, du vil lære, kan bruges på hele hundens krop og på hunde i alle aldre. Du skal forvente, at vi mennesker øver på hinanden, før vi øver os på hundene.

Ja-tak, jeg vil gerne med på holdet i Spjald/Jylland den 8.-9. juni 2024

 

På dette kursus vil du lære:

  • At afspænde bindevæv med teknikker, som er meget blide teknikker men utroligt effektive
  • At arbejde med arvæv (fx sterilisationsar)
  • At lære at mærke forskel på, om du arbejder i bindevæv, muskelvæv eller knoglevæv
  • At løsne rotationer i hundens krop
  • At løsne omkring korsbenet og SI-leddene på hunden
  • At sætte atlas på plads

Forudsætning:

  • et åbent sind og lysten til at arbejde med dine hænder.

Pris for kurset

  • kr. 3.900,- inkl. moms. Du skal betale 1.000,- kr i depositum ved tilmelding for at sikre din plads på holdet og resten ved kursusstart. Der er mulighed for at dele beløbet op i 3 rater (prisen vil så i stedet være kr. 4.000,-) Se iøvrigt mine generelle handelsbetingelser ved tilmelding. 
Ja-tak, jeg vil gerne med på holdet i Spjald/Jylland den 8.-9. juni 2024

 

Det praktiske

Undervisningsted og tidspunkter

Sjælland: Paws'n Play, Brordrupvej 84, 4000 Roskilde den 13.-14. april 2024 UDSOLGT

Jylland: GladeSnuder Hundeterapi, Ølstrupvej 3, 6971 Spjald den 8.-9. juni 2024 1 plads tilbage

Undervisningsdage er begge dage fra 9-16. 

Mad og drikke

Du skal selv medbringe frokost og evt. drikkevarer. Der vil blive serveret vand, kaffe, te, frugt og lidt sødt til undervisningen. 

Øvedyr

Da vi gerne vil have hunde at øve på, vil der være mulighed for at have din egen hund med i undervisningen. En forudsætning vil være, at din hund kan opholde sig i et lokale tæt med andre hunde og forholde sig i ro, mens der undervises. Tæver i løbetid kan ikke medbringes.  

Begrænset antal pladser

Der er på dette kursus plads til max. 6 kursister i Jylland og 10 kursister på Sjælland, og der skal være min. 4 kursister for, at kurset gennemføres.

Spørgsmål og svar

Q: Jeg er en ganske almindelig hundeejer med en familiehund. Er det her kursus noget for mig?

A: Ja-da! Alle der er interesseret i at gøre noget godt for sin hund er velkomne.

Q: Jeg ved slet ikke, om jeg har evner for at arbejde med mine hænder. Hvad vil jeg få ud af kurset?

A: Det vigtigste er, at du er nysgerrig og kommer med et åbent sind. Jeg skal nok lære dig, hvordan du arbejder med dine hænder, og du vil få masser af brugbar viden med hjem. Er du almindelig hundeejer, vil du kunne hjælpe din egen hund til et bedre liv. Er du allerede hundemassør, veterinærsygeplejerske, dyrlæge, hundefysioterapeut m.m. vil du få teknikker, der kan hjælpe dig med at behandle og afspænde hundes kroppe på en måde, der både er skånsom for hundens krop men også for din. 

Q: Kræver det nogle bestemte forkundskaber at kunne deltage?

A: Nej, det kræver ikke nogen særlige evner eller forkundskaber at kunne deltage på dette kursus. Kurset er for ALLE, der ønsker at hjælpe deres dyr, er nysgerrige og har et åbent sind.

Ja-tak, jeg vil gerne med på holdet i Spjald/Jylland den 8.-9. juni 2024

 

Mød din underviser

Hundefysioterapeut, reiki master healer, kraniosakral terapeut til dyr og mennesker, Universal & Star Seed Healer, forfatter, foredragsholder, underviser, dyreelsker og flødebolleentusiast Helle Hoffman

Jeg er så glad for at du er havnet her. Det betyder, at du ligesom mig ønsker at være den bedste hundeejer og hjælpe din hund til at have et godt og langt liv.

Som professionel behandler ved jeg, hvor stor betydning forskellige former for behandling kan for din hund. Jo mere holistiske - eller helkropsorienterede - vi som behandlere er, jo bedre resultater får vi. Jeg ved også, hvor meget det kan hjælpe mig som behandler at have en hundeejer i min klinik, der gør sit allerbedste for at holde sin hund sund og i balance i hverdagen. Og jeg ved ikke mindst, hvor meget det betyder for din hund!

Siden 2008 har jeg professionelt arbejdet med tusindevis af dyr og holdt masser af kurser og foredrag om massage, kropskontral osv. Jeg ELSKER at dele ud af den viden og de erfaringer jeg har om, hvad behandling - konventionel eller komplemtær - kan gøre for vores elskede dyr. Det kan virkelig gøre en stor forskel - det VED jeg! 

Jeg haft hund siden 1990, og har med mine tidligere hunde trænet alt fra gravjagt og eftersøgning til rallylydighed og agility. Lige nu har jeg 3 labradortæver, som jeg træner markprøve (jagt) med dem. På mine egne hunde har jeg set, hvor stor betydning det har, at man sørger for at holde sin hund fysisk aktiv hele dens liv samt sørger for, at den med jævnlige mellemrum får kropsbehandlinger, og hvad jeg ellers kan hjælpe dem med. Det gør en verden til forskel - og den erfaring vil jeg gerne dele med dig. 

Jeg glæder mig til at lære dig, hvordan du kan hjælpe din hund bedst muligt, så du kan få en hund, der har det bedst mulige liv. Som bonus vil du sikkert opleve, at du får et endnu tættere bånd med din hund og lærer den bedre at kende, så du hurtigere kan reagere, hvis der sker forandringer, og har brug for professionel hjælp. 

Kærlig hilsen
Helle Hoffmann