Loading...

Et kursus til dig, der gerne vil kunne hjælpe dit dyr til en bedre hverdag:

Bliv dit eget dyrs healer

På 3 dage tager jeg dig med på en rejse ind i en verden med healing, chakraer, blomstermedicin, krystaller m.m. Jeg vil lære dig, hvordan du i dagligdagen kan hjælpe dit dyr - og måske også dig selv - med healing og meget andet. 

Nu har jeg kurset til dig, der er nysgerrig på den "alternative verden" og gerne vil lære noget nyt

Rigtig mange dyreeejere jeg møder, vil så gerne selv kunne gøre noget for at hjælpe deres dyr. Den gode nyhed er heldigvis, at der er meget, du SAGTENS selv kan gøre - og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Det jeg vil undervise dig i på dette kursus, er ting jeg selv praktiserer og bruger på mig selv, mine egne hunde men også bruger i min praksis med behandling af hunde. 

Jeg har skabt dette kursusforløb til dig, der ønsker at tage de første skridt ind i en helt ny, anderledes og fantastisk verden. Kurset er sat sammen, så det berører og kommer ind på en masse forskellige emner inden for den såkaldte "alternative verden". Jeg vil lære dig at bruge healing, farveenergi, blomstermedicin og meget mere, som du kan praktisere i hverdagen for dig selv og dit dyr. 

Dette kursus er for dig, der....

  • gerne vil øge dit dyrs glæde og trivsel i hverdagen  
  • tror på, at der er noget mere imellem himmel og jord
  • er nysgerrig på den "alternative verden" men ikke ved, hvordan du skal gribe det an
  • gerne vil uddanne dig inden for fx healing eller telepati men ikke ved, om det er noget, du har evner for
  • vil lære mere om den spirituelle og alternative verden, uden at være helt sikker på, hvad du skal bruge det til
  • måske godt ved, at du har nogle evner, men ikke ved, hvad du skal gøre med dem
  • ikke har lyst til at starte på en lang uddannelse, fordi du bare kun vil bruge det på dig selv og dit dyr. 
  • har lyst til at forøge samhørighed og partnerskabet i hverdagen med din bedste ven
  • er træt af online kurser og gerne vil have en underviser, der er fysisk til stede og kan guide dig
Ja, jeg vil gerne med på kurset

 

Det får du ud af kurset: 

  • Værktøjer, som du helt konkret kan bruge i din hverdag
  • Hjælp til at styrke din tro på dine egne evner
  • All-round viden om forskellige emner, som du senere kan vælge dine favoritter ud fra

Det får du: 

  • 3 dage med teori, tips og guldkorn om forskellige emner inden for "alternativ behandling", som jeg selv bruger i mine behandlinger af egne og klienters dyr.
  • Undervisning på små hold, så der er tid til alle kursister
  • Mulighed for at øve på mennesker og dyr i undervisningen, så du er rustet til at stå på egne ben efter endt undervisning

Pris for kurset

  • kr. 4.500,-  inkl. moms. Ved tilmelding skal du betale kr. 1.250,- i depositum for at sikre din plads og resten ved kursustart. Der er mulighed for at dele restbeløbet op i 3 rater (prisen vil så i stedet være kr. 5.000,-). Se i øvrigt mine generelle handelsbetingelser ved tilmelding.
    OBS! Frist for tilmelding senest fredag den 5/5 2024
Ja, jeg skal med på kurset!

 

Emner på forløbet 

Healing, aura og chakraer

Jeg vil lære dig om chakraer, og hvordan du afbalancerer dem. Du vil lære, hvordan du aktiverer healingsenergi, og hvordan du bruger den i praksis. Vi taler om hvad auraen er for en størrelse, og jeg viser dig, hvordan du kan heale i dit dyrs aura. 

Blomstermedicin og test

Jeg vil vise dig, hvordan du kan bruge blomstermedicin i hverdagen og hjælpe dit dyr ift. de udfordringer, det måtte have. Du lærer også, hvordan du kan teste dig frem til, hvad dit dyr har gavn af fx ift. blomstermedicin, foder osv.

Dyretelepati og beskyttelse/rensning

Jeg vil give dig værktøjer til, hvordan du kan sørge for at beskytte samt rense dig selv og dit dyr for dårlige energier. Derudover laver vi øvelser, hvor du får hjælp til, hvordan du kan kommunikere non-verbalt (telepatere) med dit dyr. 

Krystaller

Som sidste emne vil jeg introducere dig til, hvordan du kan bruge krystaller til at styrke healing eller din egen eller dit dyrs energi. 

Det praktiske

Datoer

Fredag den 10/5, lørdag den 11/5 og søndag den 12/5 2024 alle tre dage fra 10-16

Undervisningsted

Paws'n Play, Brordrupvej 84, 4000 Roskilde

Mad og drikke

Du skal selv medbringe frokost og drikkevarer. Der vil blive serveret vand, kaffe, te, frugt og lidt sødt til undervisningen. 

Øvedyr

Da vi gerne vil have dyr at øve på, vil der være mulighed for at have din egen hund med i undervisningen. En forudsætning vil være, at din hund kan opholde sig i et lokale tæt med andre hunde og forholde sig i ro, mens der undervises. Tæver i løbetid kan ikke medbringes.  Andre dyr kan desværre ikke medbringes. 

Begrænset antal pladser

Der er på dette kursus plads til max. 10 kursister, og der skal være min. 4 kursister for, at kurset gennemføres. 

Ja, jeg skal med på kurset!

 

Spørgsmål og svar

Q: Jeg er en ganske almindelig hundeejer med en familiehund. Er det her kursus noget for mig?

A: Ja-da! Alle der er interesseret i den alternative verden og i at gøre noget godt for sit dyr er velkomne. Er 

Q: Jeg kan se, at du mest behandler hunde. Har du erfaring med behandling af andre dyr?

A: Ja, jeg har også en uddannelse som manuel hesterapeut fra Sidsel Sommer, og jeg har flere gange behandlet katte endog haft nogle i genoptræning. Som dyretelepatør og healer har jeg udover hunde også arbejdet med katte, heste, marsvin og endda kælegrise. Det, du lærer her på kurset, kan bruges på alle dyr uanset om der er tale om en guldhamster eller en hest. Af praktiske hensyn bliver de dyr, vi øver på i undervisningen kun hunde, da de nok vil være nemmest at have med til undervisning. 

Q: Jeg ved slet ikke, om jeg har evner i retning af healing eller telepati. Hvad vil jeg få ud af kurset?

A: Det vigtigste er, at du er nysgerrig og kommer med et åbent sind. Netop fordi det ikke er et kursus, hvor vi kun har fokus på et emne men derimod snuser lidt rundt til forskellige ting, har du mulighed for at se, hvor dine interesser ligger og testet dine evner, inden du måske forpligter dig til en længerevarende uddannelse. Jeg er sikker på, at du vil få masser med hjem, som du kan bruge i din hverdag. 

Q: Kræver det nogle bestemte forkundskaber at kunne deltage?

A: Nej, det kræver ikke nogen særlige evner eller forkundskaber at kunne deltage på dette kursus. Kurset er for ALLE, der ønsker at hjælpe deres dyr, er nysgerrige og har et åbent sind.

Ja, jeg skal med på kurset!

 

Mød din underviser

Hundefysioterapeut, reiki master healer, kraniosakral terapeut til dyr og mennesker, Universal & Star Seed Healer, forfatter, foredragsholder, underviser, dyreelsker og flødebolleentusiast Helle Hoffman

Jeg er så glad for at du er havnet her. Det betyder, at du ligesom mig ønsker at være den bedste dyreejer og hjælpe dit dyr til at have et godt og langt liv.

Som professionel behandler ved jeg, hvor stor betydning forskellige former for behandling kan for dit dyr. Jo mere holistiske - eller helkropsorienterede - vi som behandlere er, jo bedre resultater får vi. Jeg ved også, hvor meget det kan hjælpe mig som behandler at have en hundeejer i min klinik (nu arbejder jeg jo meste med hunde), der gør sit allerbedste for at holde sin hund sund og i balance i hverdagen. Og jeg ved ikke mindst, hvor meget det betyder for dit dyr!

Siden 2008 har jeg professionelt arbejdet med tusindevis af dyr og holdt masser af kurser og foredrag om massage, kropskontral osv. Jeg ELSKER at dele ud af den viden og de erfaringer jeg har om, hvad behandling - konventionel eller komplemtær - kan gøre for vores elskede dyr. Det kan virkelig gøre en stor forskel - det VED jeg! 

Privat har redet, indtil jeg blev selvstændig i 2012. Jeg haft hund siden 1990, og har med mine tidligere hunde trænet alt fra gravjagt og eftersøgning til rallylydighed og agility. Lige nu har jeg 3 labrador tæver, som jeg træner markprøve (jagt) med dem. På mine egne hunde har jeg set, hvor stor betydning det har, at man sørger for at holde sin hund fysisk aktiv hele dens liv samt sørger for, at den med jævnlige mellemrum får kropsbehandlinger, og hvad jeg ellers kan hjælpe dem med. Det gør en verden til forskel - og den erfaring vil jeg gerne dele med dig. 

Jeg glæder mig til at lære dig, hvordan du kan hjælpe dit dyr bedst muligt, så du kan få et dyr, der har det bedst mulige liv. Som bonus vil du sikkert opleve, at du får et endnu tættere bånd med din hund og lærer den bedre at kende, så du hurtigere kan reagere, hvis der sker forandringer, og har brug for professionel hjælp. 

Kærlig hilsen
Helle Hoffmann