Loading...

Opgrader din viden med et overbygningsforløb skræddersyet til dig, der er uddannet kraniosakralterapeut til hund/dyr

KST overbygningsforløb om hvalpe og bevægeapparatet

Få opgraderet din viden omkring behandling af hundens bevægeapparat. Du får nye teknikker og lærer nye måder at palpere og teste hundene på. Derudover lærer du teknikker særligt beregnet til behandling af små hvalpe.

Skal du med? Vi starter den 13. september 2024

Er du uddannet kraniosakral terapeut til hund eller dyr generelt? Så har jeg kurset til dig!

Dette forløb er for dig, der....

  • er uddannet kraniosakral terapeut til dyr/hunde hos mig eller en anden
  • gerne vil opgradere din viden om behandling af hundens bevægeapparat 
  • tørster efter mere viden ift. hundens anatomi og behandling af hundens krop
  • ønsker at blive endnu bedre og mere effektiv til dine behandlinger
  • har lyst til at møde andre ligesindede og få et større netværk
  • bare elsker at behandle hunde og vil lære mere om det.
Jeg skal med på KST Hvalpe & Bevægeapparatet!

 

Det får du ud af forløbet:

  • Konkret viden om palpering og fysiske (osteopatiske) test af hundens bevægeapparat
  • Mere dybdegående anatomisk og fysiologisk viden om hundens krop ift. de emner, vi gennemgår på basiskurset på min uddannelse.
  • Nye behandlingsteknikker til afspænding og behandling af ryg, nakke, ribben, bækken, pelvis, ben m.m.
  • Endnu mere viden om, hvordan du behandler helt små hvalpe
  • Større tilfredsstillelse i at kunne tilbyde en bedre og mere effektiv behandling til dine klienter

Det får du:

  • 4 online moduler i form af udførlig videoundervisning i teori 
  • 3 fysiske undervisningsdage, hvor alle mødes og øver nye behandlingsteknikker sammen i praksis
  • 1 supervisionsdag, hvor vi mødes og samler op på alt, du har lært
  • lukket facebook-gruppe for deltagere på forløbet
  • sparring med mig og andre deltagere i gruppen
  • Diplom på din fornyede viden efter endt kursusforløb

Hvad skal du selv sørge for?

  • Medbringe hund til at øve på til undervisningsdagene. Har du ikke hund, kan det være, at en anden kursist har mulighed for at tage flere hunde med. Ellers må du låne en hund, du kan tage med. Vi skal som minimum have en hund pr. kursusdeltager til undervisningen.
  • Mad og evt. drikke til frokost samt forplejning til din hund på undervisningsdagene. Der vil være vand, te og kaffe samt frugt og lidt sødt i kursuslokalet
  • Masser af godt humør og et åbent sind!

Din investering

  • kr. 18.000,- inkl. moms. Ved tilmelding, skal du betaler kr. 2.000,- i depositum. Resten af beløbet skal betales ved kursusstart og bliver automatisk trukket. Du kan vælge at dele resten af betalingen op i 5 rater, men du sparer kr. 2.000,- ved at betale det hele på en gang. Har du tidligere taget enkeltkurser hos mig, der dækker nogle af de emner, vi kommer ind på under kurset, så kontakt mig for mulig merit, inden du tilmelder dig. Der henvises i øvrigt til mine salgsbetingelser.
  • Tid til at se videomaterialet igennem og sætte dig ind den nye teori, inden vi mødes til fysisk undervisning samt øve dig mellem hvert modul og lave de hjemmeopgaver, der bliver stillet.  
Jeg skal med på KST Hvalpe & Bevægeapparatet

 

Forløbet - modul for modul

Modul 1 – Behandling af hvalpe
  • Online adgang til kursusmateriale den 13. september 2024.

På første modul bygger vi ekstra viden på i forhold til det, du lærte på grunduddannelsen hos mig om behandling af hvalpe. Du har selv ansvaret for at få øvet på hvalpe og skal inden kurset afsluttes have behandlet et kuld hvalpe og afleveret en journal på dette senest den 13. december 2024. 

Modul 2 – Pelvis og sacrum
  • Online adgang til kursusmateriale den 27. september 2024
  • Fysisk undervisning fredag den 11. oktober 2024 kl. 10-16

På andet modul går vi i dybden med hundens bækken og korsben. Du lærer teknikker til at teste, hvor bækkenet og korsbenet herunder SI-leddet er låst/spændt. Du får naturligvis også nye teknikker til, hvordan du løsner de forskellige dele i bækken-området herunder muskulaturen. 

Modul 3 – Ryg og nakke
  • Online adgang til kursusmateriale den 1. november 2024
  • Fysisk undervisning fredag den 15. november 2024 kl. 10-16

På tredje modul får du endnu mere viden om, hvordan ryggen fungerer, og hvordan du tester, fx hvor i ryggen hunden er låst, og hvilken rotation, der evt. er i hvirvlerne. Du lærer nye teknikker til at du afspænde ryg- og nakkehvirvler.

Modul 4 – Thorax og ekstremiteter
  • Online adgang til kursusmateriale den 29. november 2024
  • Fysisk undervisning fredag den 13. december 2024 kl. 10-16

På fjerde modul gælder det thorax og ekstremiteterne. Det vil sige, vi kommer til at arbejde med brystkassen bl.a. ribben samt benene på hunden. Du lærer teknikker til at løsne låste ribben og lærer, hvordan du retter en roteret brystkasse op. Derudover dykker vi ned i hundens muskulatur i benene. Hvilke muskler gør hvad, og du lærer nye teknikker til, hvordan du afspænder hundenes ben. 

Supervisionsdag
  • Fysisk undervisning fredag den 10. januar 2025 kl. 10-14

Dette er den sidste dag på forløbet, hvor vi gennemgår cases, øver sammen og inddrager alt det, du har lært på de forudgående moduler. Efter denne dag udleveres diplom. Diplom uddeles dog kun såfremt, du har nået at indlevere journal på tjek af et kuld hvalpe. 


Det praktiske

Startdato

Du får adgang til online-materialet til første modul fredag den 13. september 2024, og vi mødes fysisk første gang søndag den 11. oktober 2024. Forløbet afsluttes med en supervisionsdag den 10. januar 2025.

Teoriundervisningen foregår ONLINE, så du kan tage det i dit eget tempo hjemme fra din stue. Du får adgang til onlinematerialet 2 uger før hvert fysisk modul, så du har tid til at se det igennem, inden vi mødes. Adgang til materialet lukkes den 31/1 2025. Du har dog mulighed for at printe slides m.m. ud inden da. 

Undervisningssted

Vi mødes fysisk til undervisning i mine kursuslokaler hos Paws'n Play. Adressen er:

Paws'n Play
Brordrupvej 84
4000 Roskilde

(Der tages forbehold for ændring af adressen. Hvis den ændres bliver dette meddelt i god tid)

Modulerne

På hvert modul er der online undervisning, der består af 1 eller flere undervisningsvideoer. Jeg vil anbefale, at du ser dem i den opstillede rækkefølge. På hver video vil der stå, hvor lang tid den tager at se, så du kan disponere din tid. Og du kan se videoerne lige så mange gange, som du vil under forløbet. Du har adgang til videomaterialet til og med den 31/1-2025.

Hvalpe-modulet

Hvalpemodulet er et selvstudie-modul. Inden forløbet afsluttes, skal du have behandlet mindst et kuld hvalpe (ca. 8 uger) og sende mig en journal på dette inden den 13. december 2024. Alternativt kan du aflevere en fysisk journal, når vi mødes den 13/12-24. Denne journal skal afleveres, før du kan modtage dit diplom for kurset.  

Facebook-gruppe og supervisionsdag

Når du melder dig til kurset, får du samtidig adgang til en lukket og hemmelig facebook-gruppe, hvor du alle hverdage kan få sparring fra mig og hjælp til behandlingen af de hunde, du øver dig på. 

Inden forløbet afsluttes afholder jeg en supervisionsdag den 10. januar 2024. På denne dag gennemgår vi cases, og du får mulighed for at gennemgå netop de ting, du har udfordringer med. Du får altså direkte rådgivning og hjælp til de udfordringer, du måtte have med behandlingerne. Det er også på denne dag du får udleveret dit diplom. 

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser på max 8 personer, og dørene lukker for tilmelding fredag den 30. august 2024. Der skal være min. 4 deltagere for at kurset gennemføres. 

Jeg skal med på KST Hvalpe & Bevægeapparatet

 

Spørgsmål og svar

Q: Det er længe siden, jeg har arbejdet med KST. Vil det være for svært for mig at følge med?

A: Nej, det vil det ikke. Niveauet bliver lagt, så alle kan være med, uanset om du arbejder med KST hver dag, er nyuddannet, uddannet hos mig eller en anden, eller om du ikke har ”rørt” det, siden du blev uddannet.

Q: Hvor meget tid skal jeg afsætte ved siden af de dage, vi mødes til undervisning?

A: Det er lidt forskelligt fra modul til modul. På nogle moduler vil der være mere undervisningsmateriale at gennemgå end på andre. Mellem hvert modul vil du også blive bedt om at øve de teknikker, du har lært, så du på den måde får mest muligt ud af kurset, og har mulighed for at få hjælp fra mig til det, du synes er svært. Mit bedste bud er at du gennemsnitligt skal bruge max. 5 timer om ugen.

Q: Er der mange lektier imellem hvert modul?

A: Der vil naturligvis være lektier i form af gennemgang af ny teori til det kommende modul. Derudover er det op til dig selv at få øvet så meget som muligt på hunde mellem hvert modul, men der vil ikke være krav til, hvor mange hunde, du skal have været igennem. Det siger dog sig selv at for at få mest muligt ud af undervisningen og sparringen med mig, så vil det være en god ide at øve på så mange hunde som muligt. Der vil ikke være krav om afleveringer af journaler. Eneste krav er, at du - inden du kan få udleveret dit diplom-  skal have behandlet et kuld hvalpe og afleveret journal på dette.

Q: Jeg har en uddannelse i kraniosakral terapi til dyr men ikke fra din skole. Kan jeg stadig deltage?

A: Ja, selvfølgelig. Jeg vil dog gerne se dit uddannelsesbevis fra den skole, du er uddannet ved, så det må du meget gerne sende til mig, INDEN du melder dig til. Er du i tvivl om noget, så skriv gerne til mig på info@helle-hoffmann.dk

Q: Er kurset kun for dem, der arbejder seriøst med behandling af hunde?

A: Nej. Måske har du taget KST-uddannelsen for at kunne behandle dine egne hunde, og det kan du sagtens gøre også med dette kursus. Du vil få masser ud af kurset og især, hvis du er opdrætter, eller du har en hund, der har udfordringer i bevægeapparatet. 

Mød din underviser

Hundefysioterapeut, kraniosakral terapeut til dyr og mennesker, Reiki Master, Universal Master og Starseed healer, forfatter, foredragsholder, underviser, hundeelsker og flødebolleentusiast Helle Hoffman


 
Jeg er så glad for at du læser med her. Det betyder nemlig, at du ligesom mig ønsker at være så god en behandler som muligt.

Som kraniosakral terapeut, der hver dag behandler hunde, ved jeg, hvor stor betydning det har, at man har flere stykker værktøjer i sin værktøjskasse. Jeg ved også, hvor meget det hjælper mig at have flere forskellige teknikker at trække på, når man skal løsne noget i hundens krop. Hvis den ene ikke virker, så er der en af de andre der gør. Og jeg ved ikke mindst, hvor meget det betyder for hundene!

Siden 2008 har jeg arbejdet professionelt med behandling af tusindvis af hunde og holdt masser af kurser. Siden 2013 har jeg undervist andre i kraniosakral terapi til hunde og har uddannet en masse mennesker, der på den måde er med til at gøre vores verden endnu bedre for vores hunde. Jeg ELSKER at dele ud af den viden og de erfaringer, jeg har bl.a. om, hvad kraniosakral terapi kan gøre for vores elskede hunde, for det kan virkelige gøre en stor forskel. Det VED jeg!

Privat har jeg haft hund siden 1990, og har med mine tidligere hunde trænet alt fra gravjagt og eftersøgning til rallylydighed og agility. Lige nu har jeg 3 labradortæver, og jeg træner markprøve (jagt) med dem. På mine egne hunde har jeg set, hvor stor betydning det har, at man sørger for at holde sin hund fysisk aktiv hele dens liv samt sørger for at den med jævnlige mellemrum får kropsbehandlinger. Det gør en verden til forskel - og den erfaring vil jeg gerne dele med dig.

Jeg glæder mig til at lære dig, hvordan du kan blive endnu bedre i dine behandlinger. Som bonus vil du også opleve, at du bliver mere effektiv, hvilket dine klienter vil sætte stor pris på.

Ja - jeg skal med på KST overbygning "Hvalpe & Bevægeapparatet"