Loading...

UDDANNELSE - KST til hund

Formål og forudsætning

Formålet med uddannelsen er at give dig som elev en god faglig tilgang til at praktisere kraniosakral terapi på hunde. Der er ingen forudsætninger for at deltage i uddannelsen udover, at du er mindst 21 år (der kan i særlige tilfælde gives dispensation) samt kender til og er glad for hunde.

Du vil på uddannelsen lære

  • Den teroretiske baggrund for biomekanisk kraniosakral terapi
  • Den praktiske udøvelse af biomekanisk kraniosakral terapi
  • Grundlæggende anatomi og fysiologi til hund (e-learning)
  • Specifik viden omkring anatomi og fysiologi i forhold til kraniosakral terapi
  • De korrekte latinske/faglige termer, så du er rustet til at kunne samarbejde med dyrlæger og andre fagpersoner

Pensum til uddannelsen udleveres på hvert modul. Uddannelsen afsluttes med en eksamen med censor, der er dyrlæge, og der udleveres eksamensbevis/diplom til alle, der består eksamen. Se her for mere specifikt indhold på uddannelsen.

Uddannelsen er en kombination af e-learning og holdundervisning. På holdundervisningen vil der være hjemmeopgaver i form af teoretiske og praktiske opgaver. Uddannelsen er på ca. 8 måneder inkl. e-learning og eksamen. Derudover er der en supervisionsdag ca. 2 mdr. efter endt eksamen med i forløbet. Du vil undervejs øve dig på hunde, så du vil være fuldt fortrolig med dette efter endt uddannelse.

Du tilbydes

  • Små hold, så du får en optimal indlæring (max. 8 elever)
  • Pensum som udleveres på til hver holdundervisning
  • Opgaver til hele stofområdet
  • Gruppe på facebook til sparring med mig under uddannelsen
  • 2 supervisionsdage inkl. i forløbet
  • Eksamensbevis - censor på uddannelsen er dyrlæge Katrine Ravnsfelt
  • Rabat på efteruddannelseskurser hos mig efter bestået eksamen samt medlemsskab af sparringsgruppe på facebook for alle mine tidligere kursister

Uddanelsen afsluttes med

  • Skriftlig online eksamen bestående af multiple choice samt spørgsmål i case-format
  • Mundtlig eksamen, hvor der primært eksamineres i praktiske øvelser. 
Ja-tak, jeg vil gerne med på KST til hund 2024

 

Det praktiske

Dato for uddannelsesstart: 13. januar 2024 – se alle datoer her

Tilmelding: Ved tilmelding skal du skal betale depositum på kr. 3.000 samt udfylde tilmeldingsformularen med oplysninger om dig selv. Tilmeldingsformularen skal sendes til min e-mailadresse: info@helle-hoffmann.dk

Undervisningssted: kursuslokaler hos SearchHouse, c/o Orelund, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv

Pris for uddannelse: kr. 28.000 inkl. e-learning i anatomi/fysiologi, eksamen og 2 supervisionsdage. Der er mulighed for ratebetaling. Ved ratebetaling er prisen for uddannelsen kr. 30.000,-. Depositum ved tilmelding er kr. 3.000,- og fratrækkes naturligvis det samlede beløb. Depositum refunderes ikke ved afmelding, inden kursusstart. Læs mere om priser og vilkår her.

Merit: Der vil være mulighed at lade være med at tage anatomi og fysiologi-kurset, hvis du har en uddannelse, hvor du kan dokumentere et tilstrækkeligt højt niveau i anatomi og fysiologi til hund (fx hundemassør, dyrlæge, veterinærsygeplejerske og lign.). Kontakt mig på info@helle-hoffmann.dk, hvis du vil høre om mulighederne for merit. 

Download som pdf (kun fra en browser): 

Ja-tak, jeg vil gerne med på KST til hund 2024

 

Mød din underviser

Hundefysioterapeut, kraniosakral terapeut til dyr og mennesker, Reiki master samt Universal og Starseed Healer, forfatter, foredragsholder, underviser, hundeelsker og flødebolleentusiast Helle Hoffman

Jeg er så glad for at du er havnet her. Det betyder, at du ligesom mig ønsker at hjælpe hunde til at have et så godt liv så længe som muligt.

Som professionel behandler ved jeg, hvor stor betydning en kraniosakral terapi kan have for hundes velbefindende. Siden 2008 har jeg professionelt behandlet tusindevis af hunde og holdt masser af kurser. Jeg har arbejdet med kraniosakral terapi til hunde siden 2010 og undervist andre i det siden 2013. Jeg ELSKER at dele ud af den viden og de erfaringer, jeg har om, hvad kraniosakral terapi kan gøre for vores elskede hunde, for det kan virkelige gøre en stor forskel. Det VED jeg!

Privat har jeg haft hund siden 1990, og har med mine tidligere hunde trænet alt fra gravjagt og eftersøgning til rallylydighed og agility. Lige nu har jeg 3 labrador-tæver, som jeg træner markprøve (jagt) med dem. På mine egne hunde har jeg set, hvor stor betydning det har, at man sørger for at holde sin hund fysisk aktiv hele dens liv samt sørger for at den med jævnlige mellemrum får kropsbehandlinger. Det gør en verden til forskel - og den erfaring vil jeg gerne dele med dig. 

Jeg glæder mig til at lære dig, hvordan du kan arbejde med kraniosakral terapi som kropsbehandling for hunde. 

Du kan læse meget mere om mig og mit arbejde på www.helle-hoffmann.dk

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til mig på info@helle-hoffmann.dk